Добре дошли Приятели!
Виенски шницел:
500 г. телешко месо, 25 г. брашно, 2 яйца, 75 г. галета, 100 г. масло (олио).
Месото се нарязва на порционни парчета, които се начукват Шницелите се поръсват със сол и смлян черен пипер.
Панират се в брашно, в леко разбитите яйца и галета. Набраздяват се леко с тъпата част на ножа от лицевата страна.
Поставят се в сгорещено масло (олио) най-напред с набраздената страна отдолу и се изпържват.
Панират се в брашно, в леко разбитите яйца и галета. Набраздяват се леко с тъпата част на ножа от лицевата страна.
Поставят се в сгорещено масло (олио) най-напред с набраздената страна отдолу и се изпържват.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар