Добре дошли Приятели!
Дроб сарма:
1 кг. агнешки дреболии, 4-5 стръка пресен кромид лук, 1 чаена чаша ориз, 2 яйца, 1 чаена чаша прясно мляко, сол, черен пипер на вкус, джоджен.
Дреболиите се сваряват във вода и сол, изваждат се и се нарязват на парчета.Бульонът се запазва и се прецежда.Нарязва се ситно лукът и се запържва в олио заедно с ориза, докато стане златист.Дреболиите се поставят в тава и се смесват с ориза.Сипват се две чаши прецеден бульон, сол, черен пипер и джоджен.Пече се в умерена фурна, докато поеме водата.Разбиват се две яйца с прясното мляко и се залива. Пече се още десет минути.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар